Cauti Curse Romania-Olanda?

Realizam curse zilnice Romania-Olanda-Romania 

cu microbuze moderne si confortabile.

De la 100 € / persoana

Transport de la Adresa la Adresa exacta.

Bagaje pana in 50kg gratuit

Pana la 2 bagaje de persoana

Peste 1000 clienti multumiti

Cu noi au calatorit peste 1000 de clienti multumiti

Transport Persoane Romania Olanda Romania

Efectuam transport de persoane de la adresa la adresa in cele mai bune conditii cu microbuze 8+1 locuri – Mercedes Vito din 2020. Rezerva-ti acum biletul pe site.

TRANSPORT ROMANIA-OLANDA LA ADRESA DORITA

Eugen Transport realizeaza cursele de transport persoane din Romania in Olanda si retur.

Toate cursele noastre sunt realizate cu microbuze noi din 2020 atent inspectate de catre echipa noastra tehnica.

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.
transport persoane olanda

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA-OLANDA-ROMANIA DE LA ADRESA LA ADRESA

Cu Eugen Transport tu poti sa calatoresti spre Olanda sau din Olanda in Romania de la adresa la adresa dorita de tine pentru ca tu sa ajungi rapid unde doresti.

EUGEN TRANSPORT organizeaza transport persoane intre Romania – Olanda si retur in fiecare zi. Transportul spre Olanda sunt efectuate cu microbuze marca Mercedes Vito din 2020 – atent inspectate de catre echipa noastra.Transportul se realizeaza cu microbuze moderne 8+1 locuri,avand fiecare cate doi soferi profesionisti cu o vasta experienta in domeniu

Eugen Transport va ofera servicii de transport persoane Romania Olanda in conditii de siguranta si confort saptamanal, din orice zona a tarii! Cu noi aveti avantajul de a alege sa calatoriti confortabil, iar pretul biletului este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport.

Transport Persoane Romania – Olanda DOAR – cu doi soferi!

Toate cursele noastre spre Olanda si dinspre Olanda in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferiAstfel, nu vor exista motive neitemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute.

transport persoane olanda

Transport persoane spre Olanda din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. 

Ești interesat dacă poți achiziționa un bilet tur-retur Romania Olanda? Îți oferim chiar și această posibilitate! Alege data care îți convine, comunică-ne decizia luată și nu ne rămâne decât să pornim împreună la drum!

Sigur ca da, avem in fiecare saptamana curse spre si dinspre Olanda cu plecare de la adresa la adresa dorita.

Daca vrei sa afli care sunt zilele de plecare Romania-Olanda poti sa ne suni la numarul de pe site sau se ne contactezi pe Whatsapp.

Pretul unui bilet depinde mult de destinatia dorita. Cel mai bine este sa ne suni pe telefon sau sa ne scri pe Whatsapp.

Folosim pentru cursele noastre spre / dinspre Olanda doar microbuze moderne si bine echipate/inspectate de catre echipa noastra tehnica pentru un plus de confort.