Cauti Curse Romania-Germania?

De la 100 € / persoana

Transport de la Adresa la Adresa exacta.

Bagaje pana in 50kg gratuit

Pana la 2 bagaje de persoana

Peste 1000 clienti multumiti

Cu noi au calatorit peste 1000 de clienti multumiti

SUNA ACUM!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

SCRIE-NE PE WHATSAPP!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

Transport persoane Germania – Romania si Retur

Daca esti in cautarea unei firme de transport persoane din Romania spre Germania care realizeza curse zilnice, Eugen Transport iti vine acum in ajutorul tau cu servicii de nota 10. Efectuam curse cu 2 soferi cu experienta care sa iti ofere calatorii confortabile si sigure.

PLECARI ZILNICE DIN SI SPRE GERMANIA

Eugen-Transport Romania efectueaza transport persoane in fiecare zi spre Germania si din Germania spre tara cu microbuze moderne si bine echipate pentru un confort sporit.

transport de persoane germania azi
transport romania germania

TRANSPORT  GERMANIA – ROMANIA SI RETUR DE LA ADRESA LA ADRESA

Pentru ca tu sa nu iti bati capul cu drumul pana la benzinarii / autogari te putem prelua de la adresa indicata si te lasam in fata locuintei.

EUGEN TRANSPORT organizeaza curse intre Germania-Romania si retur in fiecare zi. Cursele spre Germania sunt efectuate cu microbuze marca Mercedes NOI. Aceste microbuze noi beneficiaza de cele mai bune conditii de confort si siguranta fiind echipate foarte bine. Astfel tu vei avea parte de o calatorie foarte reusita de fiecare data cand apelezi la noi.

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in Germania cu microbuze tip 8+1. Toti soferii sunt profesionisti, atent selectati si pregatiti sa te duca la destinatie.

Transport Germania-Romania DOAR – cu doi soferi!

Toate cursele noastre spre Germania si dinspre Germania in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi. Astfel, nu vor exista motive neitemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute.

transport-romania-germania
transport din romania spre germania

Plecari zilnice din Germania spre judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.