transport persoane romania-austria

TRANSPORT PERSOANE ZILNIC ROMANIA AUSTRIA ROMANIA

Daca vrei sa calatoresti in scop personal sau in interes de serviciu, singur sau impreuna cu familia, iti vom asigura cele mai bune conditii de transport. Trebuie doar sa faci rezervarea si sa iti pregatesti bagajele – de restul detaliilor ne ocupam noi!


REZERVA ONLINE


SUNA ACUM


WHATSAPP

DE CE SA ALEG EUGEN TRANSPORT ROMANIA:

CURSE CU 2 SOFERI

Cu Eugen Transport ai garantia ca vei ajunge in deplina siguranta la destinatie. Cursele regulate catre destinatii europene pe care le aleg tot mai multe persoane dovedesc asta. Soferii nostri experimentati reusesc de fiecare data sa ofere calatorii placute clientilor, dincolo de aspectul sigurantei depline.

transport persoane romania germania

DE LA ADRESA LA ADRESA

Pe langa asta ai la dispozitie dotari moderne care confera un plus de confort fiecarei calatorii. Acestea includ Wi-Fi gratuit, scaune confortabile, aer conditionat, instalatie individuala de climatizare pentru fiecare autocar – doar pentru a-ti oferi tot ceea ce ai nevoie pe parcursul calatoriei.
transport din romania spre germania
transport persoane romania germania
transport persoane romania germania

CATEVA INFORMATII UTILE

AUSTRIA – Romania
Romania – AUSTRIA

. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul transportului de persoane suntem constienti ca toti cei ce vor sa ajunga din Austria in Romania vor sa se bucure de confort, o cursa fara probleme si sa nu aiba parte de intarzieri.

Curse AUSTRIA – Romania – DOAR – cu doi soferi!

De aceea avem microbuze foarte moderne, cu clima, scaune confortabile si soferi cu experienta. Astfel va veti bucura de o cursa linistita in care sa va puteti odihnii.

Plecari zilnice spre AUSTRIA din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.

O masa GRATUITA!

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam o buna solutie. Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.