Cauti Curse Romania-Olanda?

Daca vrei sa calatoresti din Romania in Olanda sau retur, ai nimerit la fix! EUGEN TRANSPORT te transporta in siguranta cu CURSE ZILNICE si preluare + transfer de la ADRESA la ADRESA!

SUNA ACUM!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

SCRIE-NE PE WHATSAPP!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

De la 100 € / persoana

Transport de la Adresa la Adresa exacta.

Bagaje pana in 50kg gratuit

Pana la 2 bagaje de persoana

Peste 1000 clienti multumiti

Cu noi au calatorit peste 1000 de clienti multumiti

Plecari Zilnice Romania Olanda

Daca vrei sa calatoresti din Romania in Olanda sau retur, ai nimerit la fix! Eugen Transport te transporta in siguranta cu PLECARI ZILNICE si preluare + transfer de la ADRESA la ADRESA!

PLECARI ROMANIA-OLANDA DOAR CU 2 SOFERI

Eugen Transport realizeaza cursele de transport persoane EXCLUSIV cu 2 soferi. Nu vei avea pauze lungi pentru odihna soferului. Calatoresti deci, mai in siguranta cu noi!

transport persoane olanda

PLECARI ZILNICE ROMANIA-OLANDA DE LA ADRESA LA ADRESA

Cu noi calatoresti de la adresa la adresa. Mai exact, te vom prelua din fata casei si te vom transporta la adresa indicata, fara exceptii, oriunde in Olanda !

EUGEN TRANSPORT organizeaza plecari zilnice intre Romania – Olanda si retur in fiecare zi. Plecarile spre Olanda sunt efectuate cu microbuze marca Mercedes NOI. Microbuzele de pe traseul Romania – Olanda si retur sunt dotate cu aer conditionat, folii UV fumurii, loc suficient de lejer pentru orice pasager, loc dedicat pentru bagaje, internet WI-FI gratuit si multe alte beneficii pentru o calatorie lejera pana la destinatie.

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in Olanda cu microbuze tip 8+1. Toti soferii sunt profesionisti, atenti la clienti si foarte amabili si constintiosi. 

Plecari Romania – Olanda DOAR – cu doi soferi!

Toate curselenoastre spre Olanda si dinspre Olanda in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi. Astfel, nu vor exista motive neitemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute.

plecari romania olanda
transport persoane olanda

Plecari zilnice spre Olanda din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.