Cauti Curse Romania-Germania?

Daca vrei sa calatoresti din Romania in Germania sau retur, ai nimerit la fix! EUGEN TRANSPORT te transporta in siguranta cu CURSE ZILNICE si preluare + transfer de la ADRESA la ADRESA!

De la 100 € / persoana

Transport de la Adresa la Adresa exacta.

Bagaje pana in 80kg gratuit

Pana la 2 bagaje de persoana

Peste 1000 clienti multumiti

Cu noi au calatorit peste 1000 de clienti multumiti

Plecari Zilnice Romania-Germania

Daca vrei sa calatoresti din Romania in Germania sau retur, ai nimerit la fix! Eugen Transport te transporta in siguranta cu CURSE ZILNICE si preluare + transfer de la ADRESA la ADRESA!

PLECARI IN GERMANIA DOAR CU 2 SOFERI

Eugen Transport realizeaza cursele de transport persoane EXCLUSIV cu 2 soferi. Nu vei avea pauze lungi pentru odihna soferului. Calatoresti deci, mai in siguranta cu noi!

transport de persoane germania azi
plecari romania germania zilnice

PLECARI ROMANIA GERMANIA DE LA ADRESA LA ADRESA

Cu noi calatoresti de la adresa la adresa. Mai exact, te vom prelua din fata casei si te vom transporta la adresa indicata, fara exceptii, oriunde in Germania!

EUGEN TRANSPORT organizeaza plecari intre Romania – Germania si retur in fiecare zi. Plecarile spre Germania sunt efectuate cu microbuze marca Mercedes NOI. Microbuzele de pe traseul Romania – Germania si retur sunt dotate cu aer conditionat, folii UV fumurii, loc suficient de lejer pentru orice pasager, loc dedicat pentru bagaje, internet WI-FI gratuit si multe alte beneficii pentru o calatorie lejera pana la destinatie.

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in Germania cu microbuze tip 8+1. Toti soferii sunt profesionisti, atenti la clienti si foarte amabili si constintiosi. 

Plecari Romania – Germania DOAR – cu doi soferi!

Toate plecarile noastre spre Germania si dinspre Germania in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi. Astfel, nu vor exista motive neitemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute.

curse romania germania

Plecari zilnice spre Germania din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.