Cauti Curse Romania-Belgia?

Daca vrei sa calatoresti din Romania in Belgia sau retur, ai nimerit la fix! EUGEN TRANSPORT te transporta in siguranta cu CURSE ZILNICE si preluare + transfer de la ADRESA la ADRESA!

SUNA ACUM!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

SCRIE-NE PE WHATSAPP!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

De la 100 € / persoana

Transport de la Adresa la Adresa exacta.

Bagaje pana in 50kg gratuit

Pana la 2 bagaje de persoana

Peste 1000 clienti multumiti

Cu noi au calatorit peste 1000 de clienti multumiti

Plecari Zilnice Romania Belgia

Daca vrei sa calatoresti din Romania in Belgia sau retur, ai nimerit la fix! Eugen Transport te transporta in siguranta cu CURSE ZILNICE si preluare + transfer de la ADRESA la ADRESA!

PLECARI ROMANIA BELGIA DOAR CU 2 SOFERI

Eugen Transport realizeaza cursele de transport persoane EXCLUSIV cu 2 soferi. Nu vei avea pauze lungi pentru odihna soferului. Calatoresti deci, mai in siguranta cu noi!

transport de persoane belgia

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in Belgia cu microbuze tip 8+1. Toti soferii sunt profesionisti, atenti la clienti si foarte amabili si constintiosi. 

Plecari Romania – Belgia DOAR – cu doi soferi!

Toate plecarile noastre spre Belgia si dinspre Belgia in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi. Astfel, nu vor exista motive neitemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute.

plecari-romania-belgia

Plecari zilnice spre Belgia din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.