Cauti Curse Romania-Olanda?

SUNA ACUM!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

SCRIE-NE PE WHATSAPP!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

De la 100 € / persoana

Transport de la Adresa la Adresa exacta.

Bagaje pana in 80kg gratuit

Pana la 2 bagaje de persoana

Peste 1000 clienti multumiti

Cu noi au calatorit peste 1000 de clienti multumiti

Curse Zilnice Romania Olanda Romania

Eugen Transport efectueaza zilnic curse din Romania spre Olanda si din Olanda spre Romania cu microbuze moderne si bine echipate pentru un plus de confort.

CURSE ROMANIA-OLANDA DOAR CU 2 SOFERI

Fiecare cursa este realizata cu microbuze moderne tip Mercedes Vito – ceea ce inseamna ca tu o sa calatoresti in siguranta deplina si in conditii de confort maxim.

transport persoane olanda

CURSE ZILNICE ROMANIA-OLANDA-ROMANIA DE LA ADRESA LA ADRESA

Cu noi calatoresti de la adresa la adresa. Mai exact, te vom prelua din fata casei si te vom transporta la adresa indicata, fara exceptii, oriunde in Belgia!

Încerăm să fim întotdeauna cu un pas înaintea concurenţei, fiind capabili să calculăm în detaliu traseul cel mai eficient de urmat şi timpul cel mai scurt până la destinaţie, oferind astfel clienţilor și partenerilor noştri preţuri optime și siguranța întregului transport.

Siguranța și rapiditatea călătoriei este asigurată de șoferi calificați, cu o îndelungată experiență de muncă, care vor avea grijă să servească pasagerilor ceai, cafea și să le ofere toate informațiile necesare despre desfășurarea călătoriei.

Curse Romania – Olanda -Romania DOAR – cu doi soferi!

Siguranta dumneavoastra este importanta pentru noi, din acest motiv punem la dispozitia dumneavoastra cele mai noi modele de microbuze cu toate dotarile impuse de Uniunea Europeana.

plecari romania olanda
transport persoane olanda

Curse zilnice spre Olanda din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.

Cel mai rapid si sigur mod de a calatori in Olanda este cu ajutorul companiei noastre. Cursele zilnice Olanda – Romania si retur au loc in conditii depline de confort. Traseul ales de compania noastra este un mod excelent de a imbina utilul cu placutul. Pe langa faptul ca este cel mai rapid traseu, opririle se fac regulat si vizeaza, de obicei, cele mai incitante atractii turistice.