Cauti Curse Romania-Germania?

Daca vrei sa calatoresti din Romania in Germania sau retur, ai nimerit la fix! EUGEN TRANSPORT te transporta in siguranta cu CURSE ZILNICE si preluare + transfer de la ADRESA la ADRESA!

SUNA ACUM!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

SCRIE-NE PE WHATSAPP!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

De la 100 € / persoana

Transport de la Adresa la Adresa exacta.

Bagaje pana in 80kg gratuit

Pana la 2 bagaje de persoana

Peste 500 clienti multumiti

Cu noi au calatorit peste 500 de clienti multumiti

Curse Zilnice Romania-Germania-Romania

Alege firma de transport persoane Eugen Transport pentru ca tu sa ai parte de curse zilnice rapide si confortabile spre Germania sau din Germania in Romania in cele mai bune conditii.

CURSE ZILNICE CU 2 SOFERI EXPERIMENTATI

Eugen Transport realizeaza cursele de transport persoane EXCLUSIV cu 2 soferi-pentru un plus de siguranta si reducerea timpului de deplasare.

transport persoane germania

CURSE ROMANIA GERMANIA ROAMNIA DE LA ADRESA LA ADRESA

Cu noi calatoresti de la adresa la adresa. Mai exact, te vom prelua din fata casei si te vom transporta la adresa indicata, fara exceptii, oriunde in Germania!

Realizam curse zilnice spre Germania sau din Germania in Romania in cele mai bune conditii de transport cu microbuze moderne marca Mercedes. Suna acum la numarul de pe site pentru informatii complete.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul transportului de persoane, te asiguram ca fiecare cursa din sau spre Germania este realizata in conditii ridicate de confort si siguranta.

Curse Romania – Germania -Romania DOAR – cu doi soferi!

Toate cursele noastre spre Germania si dinspre Germania in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi. Astfel tu vei ajunge mai rapid la destinatia dorita in conditii sporite de confort si siguranta.

curse romania germania
transport persoane germania

Curse zilnice spre Germania din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.