Cauti Curse Romania-Belgia?

Daca vrei sa calatoresti din Romania in Belgia sau retur, ai nimerit la fix! EUGEN TRANSPORT te transporta in siguranta cu CURSE ZILNICE si preluare + transfer de la ADRESA la ADRESA!

De la 100 € / persoana

Transport de la Adresa la Adresa exacta.

Bagaje pana in 80kg gratuit

Pana la 2 bagaje de persoana

Peste 1000 clienti multumiti

Cu noi au calatorit peste 1000 de clienti multumiti

Curse Zilnice Romania Belgia Romania

Efectuam curse saptamanale tur-retur catre diferite tari europene. Destinatiile din aceste tari sunt multiple, astfel oferim garantia ca ajungi unde doresti! 

CURSE ROMANIA-BELGIA DOAR CU 2 SOFERI

Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu bagajul, acesta este inclus in pretul transportului. Calatoresti ieftin si rapid cu Eugen Transport Romania.

transport de persoane belgia

CURSE ZILNICE ROMANIA-BELGIA DE LA ADRESA LA ADRESA

Cu noi calatoresti de la adresa la adresa. Mai exact, te vom prelua din fata casei si te vom transporta la adresa indicata, fara exceptii, oriunde in Belgia!

Serviciile pe care firma noastra le pune la dispozitie, acopera un segment important in ceea ce priveste transportul de persoane si colete. Fie ca ai nevoie de transport pentru a ajunge la munca , fie ca organizezi o excursie, iti stam la dispozitie cu microbuze/autocare moderne si servicii de calitate. Ne recomanda, nu doar faptul ca stim cum sa iti asiguram  standarde de calitate la un nivel ridicat, ci si pentru siguranta si confortul tau, oferite in serviciile noastre de transport persoane Romania – Belgia – Romania.

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in Belgia cu microbuze tip 8+1. Toti soferii sunt profesionisti, atenti la clienti si foarte amabili si constintiosi. 

Curse Romania – Belgia DOAR – cu doi soferi!

Toate cursele noastre spre Belgia si dinspre Belgia in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi. Astfel, nu vor exista motive neitemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute.

curse-romania-belgia
transport persoane romania belgia

Curse zilnice spre Belgia din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.